Nieuws

Nieuws

1 / 59
>

  N25 JV New Ross ontvangen de Construction Workers Health Trust (CWHT)

  18 September 2018

  Het CWHT heeft een mobiele eenheid die ze beschikbaar maken om projecten te bezoeken en basale gezondheidschecks te doen bij bouwmedewerkers die een bijdrage doen aan het pensioenfonds. De CWHT kwamen onlangs op locatie van 2 t/m 24 juli. In totaal 180 medewerkers kregen een medisch onderzoek van de verpleegsters.

  BAM Ireland

  ‘Stop. Make a Change’-dagen

  18 September 2018

  Onze twee ‘Stop. Make a Change’-dagen die zijn gehouden op de locaties in Crayford en Clevedon waren ook een geweldig succes dit jaar! We hadden een aantal verschillende leveranciers die op de dag aanwezig waren om hun producten te bespreken en te zien welke mogelijkheden er zijn waarbij deze gereedschappen nuttig kunnen zijn. Ook veel dank aan Lloyd Davies en Dave Hardgrave voor het organiseren van beide evenementen.

  BAM Nuttall

  Reddingsoefening bij N25 JV New Ross

  18 September 2018

  Een reddingsoefening is gehouden op 6 juli op de Pier 4-locatie van de Barrow Bridge Crossing. De oefening bestond uit twee delen, met behulp van brandweer en ambulancediensten.

  Het eerste deel was de redding van een gewonde uit de interne middenruimte van de Barrow Bridge via een kraanbrancard die was vastgemaakt aan de brugkraan van het platform. De reddingswerkers van de ambulance en brandweer ondersteunden het NRJV-reddingsteam met het veilig op de brancard helpen van de gewonde en deze verplaatsen naar het dek van de brug.

  Het tweede deel bestond uit het verplaatsen van de gewonde (in de kraanbrancard) naar een reddingsmand die op het dek geplaatst was door de BAM-torenkraan. Leden van de brandweer en ambulance hielpen het NRJV-reddingsteam bij het verplaatsen van de gewonde en de brancard naar de mand. Twee leden van de ambulancedienst en een NRJV-medewerker/seingever begeleidde de gewonde in de mand terwijl deze naar de grond werd verplaatst. De NRJV-medewerker/seingever bleef in de mand omdat hij direct radiocontact had met de kraanbediende tijdens de gehele redding. 121 N25JV-medewerkers waren aanwezig. Ten Wexford en Kilkenny brandweerpersoneel en drie ambulancemedewerkers waren er ook bij.

  BAM Ireland

  Navigation Square, Cork Safety Award

  18 September 2018

  Tommy O’Donovan (links) gepresenteerd met zijn opvallende BAM T-shirt door Kenneth Sheehan (HSE Officer). Teleporter Operator Tommy O’Donovan won de maandelijkse prijs voor het project. Tommy is er steeds trots op bewust te zijn van veiligheid op locatie en zijn inspanningen zijn opgemerkt en beloond.

  BAM Ireland
1 / 59
>

IN GEVAL VAN
NOOD BEL:
0800 2266 663